Skip to content

24 mayo, 2023

CAMPUS POST-TEMPORADA 2023

Com cada any, excepte els dos de la pandèmia, el Club organitza un Campus Post-Temporada de tecnificació i tàctica individual. Les dates del Campus seran del dimarts 6 de juny al divendres 30 de juny (el dia 5 de juny és festiu, tampoc hi haurà campus el divendres 23 de juny per ser la revetlla de Sant Joan). Els horaris seran semblants als horaris d’entrenament i com cada edició es faran grups d’edat i nivell similar no superior a 12 jugadors. Al ser grups reduïts, l’entrenador pot estar molt atent a tots els jugadors i permet el treball concret, precís i gairebé personalitzat. Tots els entrenadors del Campus tenen una titulació oficial d’entrenador.

Com sempre, el Club treballarà de forma específica els porters. De les quatre sessions setmanals, dues es faran amb jugadors per treballar tècnica amb el peu i les altres dues es farà específicament de porters.

Les sessions tindran una durada de 1 hora i 45 minuts i les quotes d’inscripció per tot el Campus són les següents:

Jugadors de fora de l’Atlètic Pals………………………..70 euros

Jugadors de l’Atlètic Pals no socis del Club…………………………64 euros

Jugadors de l’Atlètic Pals i socis del Club……………………55 euros

Com l’any passat hi ha la possibilitat de fer inscripció setmanal per si no es pot assistir a tot el Campus, si esteu interessats els preus són:

Jugadors de l’Atlètic Pals socis del Club…………….20 €/setmana

Jugadors de l’Atlètic Pals no socis del Club……………….23 €/setmana

No jugadors de l’Atlètic Pals…………………….25 €/setmana

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb el Coordinador del Club, al camp o bé per correu electrònic (atleticpals@gmail.com).

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.