Skip to content

6 abril, 2018

10

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA 7-8 D’ABRIL

Jornada amb tots els equips amb partit de lliga on els equips federats juguen la jornada 21 i els equips inscrits en el Consell Esportiu del Baix Empordà la jornada 19.

Aquí teniu tots els horaris dels partits, sort atlètics!!

Dissabte 7 d’abril al Municipal Pere Servià Cantó de Pals

Equip Prebenjamí «B», a les 11:00 hores

Atlètic Pals «B» – EF Baix Ter CE «B»

.

Equip Aleví «A», a les 11:00 hores

Atlètic Pals  –  EF Sant Feliu Guíxols «C»

Atlètic Pals 5-0 Flaçà CD

L’Equip Infantil fa un molt bon partit i es mostra superior en tot al rival. Tres punts més i merescuts. Felicitats!

2. admin
    Abr 8 2018

RESULTAT PREBENJAMÍ «A»

EF Sant Feliu Guíxols «B» 0-12 Atlètic Pals

El Prebenjamí A fa un partit per emmarcar, els atlètics han sigut molt superiors en tot, jugant bé i mantenint la porteria atlètica a zero. Felicitats!

3. admin
    Abr 8 2018

RESULTAT JUVENIL

Quart UE «B» 5-1 Atlètic Pals

El Juvenil perd al camp del líder, els atlètics han aguantat bé la primera part arribant al descans amb un resultat de 1-0. En la segona no s’ha pogut aguantar el ritme. Ànims!

4. admin
    Abr 8 2018

RESULTAT BENJAMÍ «C»

Atlètic Pals «C» 1-4 EF Baix Ter CE «B».

El Benjamí C perd tot i guanyar una de les parts. Els atlètics van millorant i cada cop queden menys coses per polir. Ànims!

5. admin
    Abr 8 2018

RESULTAT ALEVÍ «B»

Atlètic Pals «B» 0-6 Roses AE «D»

Partit difícil per l’Aleví B que perd tot i que el resultat és massa abultat. De fet, els atlètics han disposat de suficients ocasions i de clares per fer varis gols. A seguir atlètics!

6. admin
    Abr 8 2018

RESULTAT CADET

FE Palamós «C» 2-2 Atlètic Pals

Bon partit del Cadet que suma un punt més. Els atlètics han fet un bon partit i han tingut una bona actitud i sense donat res per perdut fins empatar. Els atlètics han pogut arribar al descans amb una avantatge mínima però el rival ha remuntat en pocs minuts en la represa. Els atlètics no s’han conformat i han aconseguit fer el gol de l’empat a les acaballes del partit. Molt bé atlètics!

7. admin
    Abr 7 2018

RESULTAT ALEVÍ «A»

Atlètic Pals 8-3 EF Sant Feliu Guíxols «C»

Victòria important de l’Aleví A en un gran partit dels atlètics. L’equip ha fet un partit seriós en defensa i molt pràctic en atac. El rival, en quarta posició, s’ha vist sorprès i no ha pogut reaccionar tot i que ho ha intentat. Felicitats!

8. admin
    Abr 7 2018

RESULTAT PREBENJAMÍ «B»

Atlètic Pals «B» 1-3 EF Baix Ter CE «B»

El Prebenjamí B perd en un bon partit, els atlètics continuen amb bona millora. A seguir!

9. admin
    Abr 7 2018

RESULTAT BENJAMÍ «B»

La Pera UE 0-1 Atlètic Pals «B»

Partidàs del Benjamí B contra un dels equips amb més potencial ofensiu de la categoria. Els atlètics han mantingut la porteria a zero i han aconseguit marcar un gol en un partit molt complicat, intens i emocionant. Felicitats equip!

10. admin
    Abr 7 2018

RESULTAT BENJAMÍ «A»

EF Sant Feliu Guíxols «B» 1-8 Atlètic Pals

Bon partit del Benjamí A que suma tres punts més i merescuts. Els atlètics han sabut portar molt bé el partit. Felicitats!