Skip to content

29 abril, 2021

L’ATLÈTIC PALS RENOVA LA COL·LABORACIÓ AMB LA CLÍNICA DENTAL GASET LACASA!

Us volem informar que hem renovat la col·laboració amb la clínica dental Gaset Lacasa de Palafrugell, amb més cobertures!

La clínica porta 38 anys donant un molt bon servei en totes les seves especialitats: Odontologia conservadora i estètica, Implantologia, Pròtesis fixa i amovible, tractament de l’ATM, Periodòncia, Cirurgia, Prevenció Higienes bucodentals, Odontopediatria i Ortodòncia fixa i Invisalign, àrea en la que son una referència des de fa molts anys.

La clínica dental Gaset Lacasa està conformada per un equip de 16 professionals i especialistes amb un ampli horari que us atendrà i aconsellarà per a que pugueu gaudir d’una bona salut bucal.

La col·laboració consta d’un descompte del 10% en la majoria dels seus tractaments dirigit a tots els socis, jugadors, equips tècnics i directius.

Per gaudir d’aquest descompte només caldrà acreditar-se amb el carnet de soci o la fitxa federativa/portal del federat.

Si voleu més informació sobre ells i els seus tractaments podeu entrar a la seva web: www.gasetlacasa.com

També podeu seguir-los a Instagram ( @gasetlacasa ) i Facebook (Gasetlacasa) per conèixer les novetats de la clínica o bé obtenir informació. També podeu contactar amb la clínica per via WhatsApp al nº 639164392 o al telèfon 972303754.

L’equip de la clínica dental Gaset Lacasa ens desitja un futur ple d’èxits.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.