Skip to content

23 noviembre, 2020

RETORN ALS ENTRENAMENTS, PERÒ SENSE COMPETICIÓ

La Generalitat de Catalunya, a través del Procicat, ha aprovat el retorn a l’activitat física dels entrenaments però no de la competició, a partir d’avui (dilluns 23 de novembre).

De fet, no es preveu que es pugui competir, almenys, fins el gener; concretament fins el cap de setmana del 9-10 de gener, sempre que la situació epidemiològica ho permeti.

Això sí, aquest retorn té algunes limitacions afegides. Degut al toc de queda, que obliga a tothom a estar a casa a les 22:00 i el decret obliga a les instal·lacions esportives a tancar a les 21:00, ha provocat una adaptació horària a molts equips del Club.

També, el confinament perimetral municipal del cap de setmana que comença els divendres a les 6:00 i acaba els dilluns a les 6:00 fa que no permeti entrenar als jugadors que no visquin al municipi de Pals. Per aquest motiu, el divendres no hi haurà cap entrenament.

El més important pels joves és poder retornar a l’activitat física, molt important pel seu desenvolupament. En aquest sentit el Club ho celebra amb gran satisfacció.

Aquesta situació durarà, com a mínim, dues setmanes. Si la situació epidemiològica ho permet es retiraran restriccions cada quinze dies.

Les mesures que s’aplicaven fins ara continuen vigents: rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar, distància física en tot el recinte, control de temperatura als jugadors, mascareta obligatòria, entrada esglaonada per la porta petita i sortida esglaonada pel portal.

Cuideu-vos!

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.