Skip to content

15 agosto, 2020

FINALITZACIÓ ENTRENAMENTS D’ESTIU I A PUNT PER RECOMENÇAR!

Al llarg del confinament el Club va decidir que a l’estiu, si la situació ho permetia i així ha estat, realitzaria entrements voluntaris oberts a tots als jugadors del Club. 

A més a més, aprofitant que el Coordinador es dedica professionalment a l’ensenyament, es va donar l’opció d’apuntar-se a repàs escolar després d’una interrupció del curs escolar provocada per aquesta pandèmia.

Així doncs, aquest juliol i fins ahir, divendres 14 d’agost, es va dur a terme entrenaments i reforç escolar per tots els jugadors que van decidir fer-ho. Tot això sense cap cost afegit, sabent que aquesta crisi sanitària ha obert una crisi econòmica i finalitzarà en una crisi social que de ben segur hi ha famílies que poden patir-la directament. També, aquests entrenaments han servit per compensar la falta d’activitat d’aquests mesos amb tota la voluntat de servei pels nostres futbolistes, pel nostre jovent; és a dir, pel nostre futur!

Ara fem una aturada obligada de 15 dies per tornar a fer grups estables, seguint les normes i recomenacions sanitàries. En aquest sentit, agraïr a famílies i jugadors el respecte per l’adaptació de les noves mesures sanitàries i que hem de celebrar que no hi hagut cap incidència. 

També agraïr als entrenadors la feina feta aquest estiu, alguns venint a entrenar en les seves vacances. Gràcies. 

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.