Skip to content

21 agosto, 2020

ASSISTÈNCIA A L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Ahir el President del Club, el Sr. Carlos Barcons, va assistir acompanyat del Coordinador del Club, el Sr. David Martínez, a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol. Així es va poder sentir de primera mà tota la nova regulació per la temporada que estem a punt de començar i, amb totes les modificacions aprovades, ara ja es pot treballar sabent amb més certesa les difrents possibilitats.

El Club manté les dates d’inici del futbol base, per la setmana vinent el Juvenil, i la setmana del 31 d’agost per la resta d’equips. El primer equip ja està entrenant. En breu es publicaran els horaris.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.