Skip to content

11 mayo, 2020

REUNIONS TELEMÀTIQUES PER EQUIPS

Després de reunir-se aquests dies la Junta Directiva i ahir la part esportiva del club, coordinació i entrenadors, per estudiar les possibilitats tan a curt com a mitjà termini, el Club ja està organitzant reunions per tots els equips.

Degut a aquesta situació de confinament es faran aquestes reunions de forma telemàtica i es volen dur a terme en els propers dies. L’objectiu és informar de la voluntat del Club i de resoldre tots els dubtes que puguin aparèixer. També, el Club vol recollir qualsevol suggeriment que es pugui aportar. 

Així doncs, esperem que tothom es sumi a aquestes trobades.

Esperem que tots estigueu bé de salut i us volem traslladar tots els ànims en aquesta situació nova i complicada. 

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
diputacio girona
Read more from General

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.