Skip to content

30 enero, 2020

7

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA 1-2 DE FEBRER

Primer cap de setmana del mes de febrer i amb menys activitat de l’habitual per tenir descans varis equips.

Aquest cap de setmana tenen partit tots els equips del futbol base excepte el Juvenil i l’Aleví «A», que tenen jornada de descans per retirar-se de la competició el Llagostera UE «C» i la Penya Bons Aires respectivament.

El Benjamí «B» recupera el partit ajornat de la primera jornada.

Aquí teniu tots els horaris dels partits, sort atlètics!!

Dissabte 1 de febrer al Municipal Pere Servià Cantó de Pals

Equip Cadet, a les 11:45 hores

Atlètic Pals – Borrassà FC

.

Dissabte 1 de febrer al Municipal de Calonge

Equip Aleví «B», a les 09:30 hores

EMF Calonge St. Antoni «B» – Atlètic Pals «B»

Equip Benjamí «B», a les 10:00 hores

Atlètic Pals «B» – EMF Calonge St. Antoni «B»

.

Equip Aleví «C», a les 10:00 hores

Atlètic Pals «C» – EMF Calonge St. Antoni «C»

Atlètic Pals 2-6 EF Baix Ter «B»

Derrota de l’Infantil en un partit irregular dels atlètics, especialment a la primera part. A seguir atlètics!

2. admin
    Feb 2 2020

RESULTAT BENJAMÍ «B»

Atlètic Pals «B» 4-6 EMF Calonge St. Antoni «B»

Empat a dues parts del Benjamí «B» contra un bon rival tot i encaixar dos gols més.

3. admin
    Feb 2 2020

RESULTAT ALEVÍ «C»

Atlètic Pals «C» 0-4 EMF Calonge St. Antoni «C»

Derrota de l’Aleví «C» en un partit on ha faltat una mica d’encert de cara a porteria. Llàstima!

4. admin
    Feb 1 2020

RESULTAT PREBENJAMÍ

Monells AE «E» 0-8 Atlètic Pals

Victòria del Prebenjamí en un bon partit dels petitons. Felicitats!

5. admin
    Feb 1 2020

RESULTAT CADET

Atlètic Pals 3-5 Borrassà FC

Derrota del Cadet en un partit estrany i irregular dels atlètics que han marcat primer, a punt de fer el segon de penal però arribant a mitja part amb 1-3 al marcador. En la represa, els atlètics han tornat a jugar a un bon nivell i han empatat el partit però l’últim tram de partit ha tornat ser fluix, encaixant dos gols. A seguir!

6. admin
    Feb 1 2020

RESULTAT BENJAMÍ «A»

EMF Calonge St. Antoni 2-3 Atlètic Pals

Victòria del Benjamí «A» en un partit amb moments pels dos equips. Un primer quart molt igualat, un segon amb un rival millor on ha aconseguit els dos gols, i amb dos últims bons quarts dels atlètics per acabar remuntant un partit complicat. Felicitats!

7. admin
    Feb 1 2020

RESULTAT ALEVÍ «B»

EMF Calonge St. Antoni «B» 2-1 Atlètic Pals «B»

Derrota de l’Aleví «B» en un partit molt pugnat, els atlètics han marcat primer però han acabat perdent encaixant el segon gol en l’últim minut. Llàstima!