Skip to content

29 noviembre, 2019

8

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA 30 NOVEMBRE – 1 DESEMBRE

Aquest cap de setmana tenen partit tots els equips de l’Atlètic Pals excepte l’Aleví «B» que té jornada de descans. El Cadet també li toca descans a la lliga però juga un amistós demà a la tarda a Pals.

Aquí teniu tots els horaris dels partits, sort atlètics!!

Dissabte 30 de novembre al Municipal Pere Servià Cantó de Pals

Equip Cadet, a les 15:45 hores (amistós)

Atlètic Pals – Bescanó CD

.

Dissabte 30 de novembre al Municipal de Calonge

Equip Benajamí «B», a les 09:30 hores

EMF Calonge St. Antoni «B» – Atlètic Pals «B»

EF Sant Feliu «C» 0-1 Atlètic Pals

Victòria per la mínima del Juvenil en el partit jugat ahir a la tarda. Els atlètics van fer un partit molt seriós! La mala notícia és la lesió d’Arnau Reig per una fractura a la ma, molts ànims crack!!!!

2. admin
    Dic 1 2019

RESULTAT INFANTIL

Atlètic Pals 0-7 Global Palamós CF

Derrota de l’equip Infantil contra el líder a casa, avui els atlètics els hi ha costat seguir el ritme del rival. Ànims!!

3. admin
    Dic 1 2019

RESULTAT PREBENJAMÍ

FPCE Begur «B» 3-0 Atlètic Pals

Partit interessant del Prebenjamí que tot i les baixes d’avui ha fet un bon partit. Molt bé atlètics!

4. admin
    Dic 1 2019

RESULTAT ALEVÍ «C»

Atlètic Pals «C» 0-6 Peralada CF «D»

L’Aleví «C» perd en un partit amb bons moments però amb un rival amb més ritme. Ànims!

5. admin
    Dic 1 2019

RESULTAT BENJAMÍ «A»

Atlètic Pals 0-2 EF Sant Feliu

El Benjamí «A» perd contra l’actual líder tot i fer un bon partit. Els atlètics han trepitjat més camp contrari, creant més ocasions que el rival però sense encert de cara a porteria, la gran diferència amb el rival. A seguir atlètics!

6. admin
    Nov 30 2019

RESULTAT CADET

Atlètic Pals 1-1 Bescanó CD

Empat del Cadet en un bon partit dels atlètics en l’amistós jugat aquesta tarda a Pals. El rival és un equip potent que està entre les posicions capdavanteres del seu grup. Molt bé atlètics!!

7. admin
    Nov 30 2019

RESULTAT ALEVÍ «A»

Esplais CF 4-4 Atlètic Pals

Empat de l’Aleví «A» en un partit molt emocionant on els atlètics han marcat primer, el rival ha remuntat fent dos gols, els atlètics han empatat i just abans del descans el rival ha fet el tercer. Amb 3-2 al descans, només començar el tercer quart, el rival ha fet el quart i ha descol·locat als atlètics varis minuts. Quan semblava tot perdut els atlètics, amb molta empenta han fet el tercer quan quasi el partit estava acabat i, finalment en l’últim suspir, s’ha aconseguit l’empat. Molt bé atlètics!!

8. admin
    Nov 30 2019

RESULTAT BENJAMÍ «B»

EMF Calonge St. Antoni «B» 6-4 Atlètic Pals «B»

Tot i empatar a parts, el Benjamí «B» acaba perdent en gols en un partit molt diferenciat. Els dos primers quarts els atlètics han sigut superiors i s’ha arribat al descans amb 0-4 al marcador, però els dos últims han estat clarament pel rival.