Skip to content

24 mayo, 2019

1

DEMÀ ÚLTIM PARTIT DE LLIGA A TORROELLA

Demà a la tarda l’Atlètic Pals es desplaça a Torroella de Montgrí en l’últim partit de lliga d’aquesta temporada.

Els atlètics no s’hi juguen res i ja fa dies que tenen la feina feta després de l’ascens per aquesta temporada. Ara bé, el rival està amb opcions per quedar segon sempre que el Llançà CE no guanyi i ell sí.

L’Atlètic Pals intentarà fer el seu partit per seguir traient conclusions per al temporada vinent tot i les nombroses baixes per demà. El resultat de la primera volta va ser victòria del rival per 1-2.

Sort i ànims atlètics!! 

Dissabte 25 de maig a les 18:00 hores a la Zona Esportiva Municipal de Torroella de Montgrí

Torroella UE – Atlètic Pals

.

Jornada 34

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
Can Ruben

1 Comment Post a comment
  1. admin
    May 26 2019

    RESULTAT PARTIT

    Torroella UE 5-2 Atlètic Pals

    L’Atlètic Pals perd en l’últim partit de la temporada. Els atlètics han intentat seguir el ritme d’un rival molt intens, que necessitava els tres punts per somiar amb un ascens fins al final i que el Llançà perdès, però la multitud de baixes i dues lesions en la primera part (una de molt greu d’Eric amb trencament de tibia i peronè), ha fet que l’equip tingués poques opcions. Tot i la derrota els atlètics han fet una gran temporada, amb 40 punts, en l’any de l’ascens a Tercera Catalana. Felicitats atlètics!! Esperem una ràpida recuperació per l’Eric, ànims crack!!!

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.