Skip to content

10 febrero, 2019

1

AQUESTA TARDA VISITA AL CAMP DEL LÍDER

Aquesta tarda l’Atlètic Pals visita el camp del líder, rival que encara no coneix la derrota i ho ha guanyat tot excepte quatre empats. Amb aquestes dades ja es desprén la dificultat del partit i, sumat a les baixes de l’equip tot és encara més complicat.

Tot i les advesitats els atlètics sortiran al camp amb la motivació de fer un bon partit contra un gran rival. 

Partit corresponent a la Jornada 21.

Sort i ànims atlètics!! 

Diumenge 10 de febrer a les 16:00 hores al Municipal Iñaki Fernández Orjales «Búfalo» d’Empuriabrava

Empuriabrava Castelló CF – Atlètic Pals

.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
Can Ruben
1 Comment Post a comment
  1. admin
    Feb 11 2019

    RESULTAT PARTIT

    Empuriabrava Castelló CF 2-0 Atlètic Pals

    Partit interessant de l’Atlètic Pals al camp del líder tot i la derrota i les baixes de l’equip. Els atlètics han plantejat el partit diferent i han competit millor que el partit de la primera volta. El rival ha tingut vàries ocasions per marcar, sobretot en estratègia i segones jugades, però els atlètics només han encaixat un gol abans dels descans i també han provocat perill. En la segona meitat el rival ha tingut menys la pilota, ha tingut menys arribada i els atlètics han jugat força a camp contrari i amb ocasions per empatar, amb alguna molt clara. Tot i encaixar el segon els atlètics han donat imatge competitiva fins el final contra el líder, que encara no coneix la derrota. Molt bé atlètics.

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.