Skip to content

21 diciembre, 2018

1

PER ACABAR EL 2018 DERBI A BEGUR!

Després d’uns anys sense derbi el 2018 es despedeix amb la visita dels atlètics al camp del Begur CF. Els atlètics encaren el partit amb il·lusió però, a la vegada, sense cap pressió. L’equip ha estrenat categoria aquesta temporada i el rival està en lluita per la segona posició; així que, el rival té la necessitat de guanyar, portar el pes del partit i buscar la victòria. 

Això sí, els atlètics preparen el partit perquè sigui disputat, amb emoció, intens i sobretot esperem que sigui esportiu. El partit és el corresponent a la jornada 16.

Sort i ànims atlètics!! 

Dissabte 22 de desembre a les 17:00 hores al Municipal de Begur

Begur CF – Atlètic Pals

.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
Can Ruben
1 Comment Post a comment
  1. admin
    Dic 22 2018

    RESULTAT PARTIT

    Begur CF 1-2 Atlètic Pals

    Victòria de prestigi de l’Atlètic Pals per acabar el 2018. Els atlètics s’han imposat en el derbi, que feia anys que no es jugava, sorprenent a un bon rival situat a la part capdavantera de la classificació. El partit ha tingut diferents moments però en general els atlètics han portat el partit on volien i han estat capaços de desactivar el rival. De fet, ja en l’inici de partit s’ha buscat la victòria i Eric ha marcat al minut 9. Pocs minuts després Joel ha marcat pel Begur en una bona jugada d’estratègia i ha sigut un moment delicat per seguir creient amb el partit però l’equip s’ha sobreposat. En la represa i, altre cop, amb una bona entrada al camp dels atlètics Eric ha tornat a avançar els atlètics i ,durant molt minuts, el rival ha estat desactivat arribant al final del partit amb més cor que cap i amb ocasions a les dues porteries. Molt bon partit, vistós i emocionant, i molt esportiu al camp. Felicitats!

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.