20 octubre, 2017

9

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA 21-22 D’OCTUBRE

Aquesta setmana els equips inscrits en el Consell Esportiu jugaran la segona jornada de lliga i els equips federats la tercera jornada.

L’Aleví «B» no tindrà partit de lliga degut a que el rival, l’Aro CE «C», s’ha retirat de la competició. Tota la resta d’equips del Club tenen partit de lliga.

Aquí teniu tots els horaris dels partits, sort atlètics!!

Dissabte 21 d’octubre al Municipal Pere Servià Cantó de Pals

Equip Aleví «A», a les 10:00 hores

Atlètic Pals – EMF Calonge St. Antoni «B»

.

Dissabte 21 d’octubre al Municipal de Calonge

Equip Benjamí «B», a les 10:00

EMF Calonge St. Antoni «B» – Atlètic Pals «B»

.

Diumenge 22 d’octubre al Municipal Josep Sunyer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols

EF St. Feliu Guíxols «B» 4-1 Atlètic Pals

El Cadet perd en la tercera jornada de lliga en un partit intens. El resultat és massa abultat ja que els atlètics han disposat d’ocasions per fer més gols però hi hagut més cor que cap. A seguir atlètics!!!

2. David Martinez
    Oct 22 2017

RESULTAT INFANTIL

Atlètic Pals 1-3 EMF Calonge St. Antoni

L’equip Infantil perd en un partit on els atlètics han jugat molt bé, amb una primera part superior en joc. Només un error puntual ha permès que el rival tingués una gran ocasió de gol encarant el davanter al porter atlètic. Només ha faltat poder marcar abans de la mitja part ja que ocasions n’hi hagut. En la represa el rival ha sortit bé i ha aconseguit fer el segon que ha descol·locat els atlètics. Amb aquest moment ha arribat el tercer i finalment els atlètics, en l’últim moment, ha aconseguit marcar el gol. Un partit bo amb mal resultat, ànims atlètics!

3. David Martinez
    Oct 22 2017

RESULTAT BENJAMÍ «C»

Atlètic Pals «C» 3-1 Palafrugell CF

El Benjamí C guanya fent un bon partit, amb bon tracte de pilota i evitant pràcticament en tot el partit ocasions del rival. Victòria justa. Felicitats!

4. David Martinez
    Oct 22 2017

RESULTAT PREBENJAMÍ «B»

El Prebenjamí B perd en un partit igualat on s’ha empatat tres parts i s’ha perdut una. Molt bé petitons!!

5. David Martinez
    Oct 21 2017

RESULTAT JUVENIL «A»

Base Roses CF 5-2 Atlètic Pals

Partit fluix del Juvenil que no ha entrat bé al camp i ha encaixat el primer gol al minut 1 de joc. Els atlètics ho han intentat i s’han apropat en algun moment al marcador (3-2) però l’expulsió de Marcos i encaixar el quart gol ha matat el partit. Mal dia, a passar pàgina atlètics!

6. David Martinez
    Oct 21 2017

RESULTAT BENJAMÍ «A»

Peralada CF «B» 2-3 Atlètic Pals

Victòria molt treballada i pugnada del Benjamí A contra un rival que ha jugat molt bé i ha tingut també les seves opcions. Els atlètics s’han avançat al marcador però el rival ha reaccionat molt bé i ha remuntat, amb molt esforç els atlètics han pogut tornar a posar-se pel davant al marcador i han pogut aguantar les estampides del rival. Partidàs, felicitats atlètics!

7. David Martinez
    Oct 21 2017

RESULTAT ALEVÍ «A»

Atlètic Pals 5-2 EMF Calonge St. Antoni «B»

L’Aleví A suma la tercera victòria consecutiva tot i no fer un partit del tot complert. Els atlètics els hi ha costat entrar al partit però finalment l’equip ha anat millorant. Felicitats atlètics!

8. David Martinez
    Oct 21 2017

RESULTAT BENJAMÍ «B»

EMF Calonge St. Antoni «B» 1-5 Atlètic Pals «B»

Molt bon partit del Benjamí B que suma una altra victòria en la segona jornada de lliga. Els atlètics han atacat molt bé i han defensat com un gran bloc, gran partit d’equip. Felicitats!

9. David Martinez
    Oct 21 2017

RESULTAT PREBENJAMÍ «A»

Bisbalenc At. «B» 5 – 5 Atlètic Pals

El Prebenjamí A empata en un partit molt disputat i entretingut. Molt ben jugat atlètics!