Skip to content

22 septiembre, 2017

1

DEMÀ L’ATLÈTIC PALS DEBUTA COM A LOCAL EN LA LLIGA!

Demà a la tarda l’Atlètic Pals jugarà el primer partit de lliga com a local, corresponent a la joranda 2. Els atlètics encaren al partit sabent que la temporada passada van acabar els dos enfrontaments amb empat amb el rival, que sempre posa molts problemes per aconseguir puntuar.

El rival no va jugar el primer partit de lliga per no tenir fitxes i és una incògnita el ritme de partit que podran mantenir. Els atlètics van aconseguir la victòria en el desplaçament a Flaçà i l’equip farà tot el possible per aconseguir els tres primers punts a casa.

Sort atlètics!!.

Dissabte 23 de setembre a les 16:00 hores al Municipal Pere Servià Cantó de Pals

 Atlètic Pals – Medes l’Estartit CF

.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
Can Ruben
1 Comment Post a comment
  1. David Martinez
    Sep 23 2017

    RESULTAT PARTIT

    Atlètic Pals 2-0 Medes l’Estartit CF

    Victòria de l’Atlètic Pals en el debut a casa en la lliga. Els atlètics han aguantat un inici intens del rival on ha calgut, fins i tot, una gran intervenció de Policarp aturant un penal en contra. Poc a poc, els atlètics han anat portant el partit al seu terreny i ja s’ha acabat amb bones sensacions la primera part tot i l’empat a zero. En la segona meitat l’equip ha fet un pas important i s’ha estructurat molt millor, tant que el rival no ha pogut xutar a porteria per fer intervenir el porter local; en canvi, s’ha trobat la manera d’atacar amb més eficàcia aconseguint marcar Alvaro i Gabi. Gran partit i dues victòries en dos partits de lliga. Enhorabona!

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.