Skip to content

29 septiembre, 2017

1

DEMÀ A LA TARDA VISITA MOLT COMPLICADA DE L’ATLÈTIC PALS A SARRIÀ DE TER

Demà a la tarda l’Atlètic Pals jugarà el partit de la corresponent jornada 3 de lliga. Els atlètics visiten un camp molt complicat de dimensions molt reduïdes on qualsevol error pot ser determinant. A més a més, el rival està molt ben adaptat a aquest camp i es molt competitiu.

Ara mateix l’Atlètic Pals està dos punts per sobre de la classificació.

Per competir demà de ben segur que s’ha de donar la millor versió, ànims atlètics!!

Sort atlètics!!.

Dissabte 30 de setembre a les 18:15 hores al Municipal Barri La Rasa de Sarrià de Ter

 Sarrià de Ter CF – Atlètic Pals

.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Cypsela
Can Ruben
1 Comment Post a comment
  1. David Martinez
    Oct 2 2017

    RESULTAT PARTIT

    Sarrià de Ter CF 2-4 Atlètic Pals

    Gran victòria de l’Atlètic en el difícil camp de Sarrià de Ter. Els atlètics han superat l’examen sabent aguantar el rival en un camp de dimensions molt reduïdes. En la primera part no hi hagut gols però si problemes en les dues àreas i la igualtat ha estat papable. En la segona meitat els atlètics han fet una passa endavant i han imposat el ritme de partit fent quatre gols, un d’Andreu i tres d’Edu. El rival només ha marcat en dues ocasions de pilota parada, de penal que ha sigut l’empat a 1 i d’una jugada de cap precedit d’una sacada de banda a les acaballes del partit. Amb aquest resultat l’equip es posa líder, moltes felicitats per aquest gran inici de temporada amb tres victòries en tres partits!

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.