Skip to content

24 enero, 2013

4

ENTREVISTA AL CAPITÀ DE L’EQUIP SÈNIOR, AL SR. RUBEN CARRERAS

Després de tants mesos sense cap entrevista, avui publiquem l’entrevista feta el dimecres 23 de gener de 2013 al Capità de l’equip Sènior, el Sr. Ruben Carreras, que aquesta és la segona temporada que està amb l’equip (es va incorporar només fer l’equip). L’entrevista s’ha fet un cop finalitzada la primera volta de la competició de lliga i a punt d’encetar la segona volta.

Tenint en compte tot això entrevistem al Sr. Ruben Carreras on E és l’entrevistador i R el nostre entrevistat d’avui.

E. En aquesta tercera temporada de l’Atlètic i segona de l’equip Sènior, creus l’equip ha millorat respecte a l’anterior?

R. Si, l’equip ha millorat tan a nivell qualitatiu com en la pròpia implicació dels jugadors que no van ser tan participatius l’any anterior.

E. Com veus l’ambient que es respira a l’entorn del Club?

R. Arribada a la situació actual del futbol de Pals entre els dos clubs del poble, l’Atlètic ha trobat una estabilitat que és el millor pel poble, tan pels jugadors, directius com aficionats al futbol en general. Per tant, l’entorn és molt propici per fer grans coses.

E. Ha resultat molt difícil la tasca de porter d’aquest Club que ha començat de zero?

R. Difícil no, més que difícil ha sigut agraïda podent compartir entrenaments dia a dia amb gent disposada a aprendre i a ensenyar sense cap pressió afegida.

E. Quin és el punt feble de l’equip?

R. La primera i més important és la joventut del grup amb tot el que comporta,  i la falta d’ambició en alguns moments durant la temporada.

E.     Destacaries algun jugador de l’equip?

R. Destacar per sobre de tot la implicació i aportació a l’equip dels jugadors de l’equip juvenil quan són necessaris i se’ls crida a jugar amb l’equip sènior.

E. Com has vist la situació viscuda al poble amb els dos Clubs fins arribar al moment actual?

R. La situació viscuda no beneficiava a ningú, crec que els dos clubs en el seu moment van fer a la seva manera el millor que creien pel futbol del poble. Jo que he viscut el futbol des dels dos clubs crec que s’ha arribat per apostar pel futur del futbol de Pals, que és la mainada on l’Atlètic Pals s’ha dedicat molt per ells.

E. Creus que l’Atlètic ha millorat el futbol i tot el que envolta a aquest esport respecte a com es feien les coses en el passat amb el Pals C.F.?

R. Esportivament és molt difícil arribar on va arribar el Pals C.F. ja sigui per medis o per la competitivitat actual respecte abans, però l’Atlètic Pals ha creat una estructura de club molt sòlida i una filosofia de futbol enfocada al futbol base que és el futur del futbol del poble.

E. Estàs al dia del blog del futpals?

R. Poc. Entro, llegeixo i no comento.

E. Com veus l’entrenador de l’equip? Ha millorat el rendiment amb ell respecte la temporada passada?

R.  Crec que la implicació de l’entrenador és màxima i que a vegades no és compensada per l’equip envers la seva dedicació. La seva predisposició a transmetre’ns el seu futbol enfocat a millorar el grup col·lectivament i competitivament és motivadora per seguir progressant futbolísticament tot i la meva edat. (riures…)

Si, el rendiment ha millorat tot i que crec que l’equip i l’entrenador tenen molt de marge per seguir creixent i arribar a aconseguir fites més altes.

E. En una paraula com definiries l’equip?

R. Immadur.

E. Creus que el Club té com a objectiu formar jugadors verdaderament?

R. Si, sens dubte! Una clara mostra d’aquesta formació és que altres clubs de la zona, fins i tot de superior categoria, es fixen i s’interessen en jugadors de totes les categories de l’Atlètic Pals.

E. Com veus l’equip per la temporada vinent? Hi ha novetats?

R. De cara a la pròxima temporada veig un equip més madur amb l’experiència de dues temporades a la categoria i crec que amb una competitivitat per poder arribar a lluitar per estar a dalt.

A aquestes alçades de la temporada que jo sàpiga no hi ha novetats importants de cara al pròxim any.

E. Tens alguna proposta per la temporada vinent a qualsevol nivell? Alguna cosa que vulguis canviar, modificar o introduir de nou, no només a nivell esportiu?

R. A nivell esportiu focalitzar una plantilla per l’equip sènior el màxim de competitiva, que és el que a mi em toca demanar com a capità, per poder aspirar a un ascens de categoria per tal de que els jugadors del futbol base no es quedin estancats a Quarta Catalana.

Extra esportivament intentar crear actes, ja sigui quines de Nadal, torneigs, … Per tal d’enriquir l’economia del Club per poder fer el propi Club més gran, des d’aquí poso tota la meva disponibilitat.

E. Recomanaries venir a jugar a algú a l’Atlètic Pals? Perquè?

R. Si, sense cap mena de dubte perquè és un Club amb progressió i amb entrenadors per aprendre cada dia.

E. Per quants anys tindrem aquest porter?

R. Mentre em senti que puc aportar alguna cosa positiva a l’equip, hi seguiré formant part pel gran ambient que es respira al grup. També per les meves ganes de intentar seguir progressant.

E. Quin creus que hauria de ser l’objectiu de l’equip d’aquí a final de temporada?

R. Una vegada acabada la primera volta i vist el nivell dels equips de la categoria, crec que l’ambició de l’equip hauria de ser la màxima perquè s’ha vist i demostrat que es poden disputar els tres punts a tothom, aspirant a arribar el més amunt possible.

E. Digues una virtut i un defecte teu.

R. La meva virtut és que tot i l’edat, tinc les ganes de seguir aprenent i millorant; i un defecte (només un?)… Potser haver descobert tard el gaudir del futbol des de la posició de porter.

E. Quina és la teva carrera esportiva?

R. Pals C.F. (uns 15 anys aprox.), Baix Ter i Torroella (tres temporades), Pals F.S. (2 temporades) i Atlètic Pals (aquesta és la segona temporada)

E. Per acabar, vols afegir alguna cosa?

R. Si, donar les gràcies a tots els entrenadors, presidents, directius i persones involucrades en els clubs que he format part.

En especial a la persona que em va fer debutar com a porter (Pere Adroher) que em va fer viure el futbol des d’aquesta posició.

I actualment a l’Atlètic Pals per l’oportunitat que m’ha donat de seguir gaudint del futbol.

 

Volem agrair la col·laboració i el temps dedicat per fer l’entrevista al nostre Capità de l’equip Sènior.

Esperem que doneu la vostra opinió i fem una mica més amè aquest blog.

FutPals.

Amb la col·laboració de :

Mas patoxas Restaurant Sol i Mar Piscines Itgerto
Esports Miret Cypsela

 

4 Comments Post a comment
 1. gigi
  Feb 13 2013

  Hola bon dia i abanç qe res demanar disculpes per la tardança degut a uns problemes d´accès a la pagina;
  el fet de dir qe ha faltat ambició ha sigut en partits o moments puntuals, i mes vist prescisament el resultat tret en l.ultim partit de lliga la camp del líder; crec qe en partits concrets ens ha faltat aqet punt d´ambició , qe segurament es degut a la joventut de la plantilla, per poder haber guanyat partits en camps o amb equips qe no son superiros a nosaltres; i qeens situarien en algun lloc mes amunt a la classificació.
  Crec qe l´equip esta conjuntat i mentalitzar x afrontar la segona volta de la lliga amb el maxim de ganes i de ambició possible per intentar acabar lu mes amunt possible no renunciant a res.
  Apali i Força Atletic!

 2. David Martinez
  Ene 31 2013

  El capità ha comentat això per voler reflectir amb tota seguretat que, tal i com diu explícitament, a l’equip li falta un punt de maduresa. L’equip és de perfil molt jove i és raonablement normal que passi això, el preocupant seria si això passes amb un equp de mitjana d’edat de 28 o 29 anys (que la d’aquest equip ronda els 20 o 21 anys).

  El que passa és que tal i com sóc no em serveix com a excusa, d’aquí a dir, suposo, que l’entrenador no ha estat compensat…

  No crec que sigui més important que això.

 3. follonera
  Ene 29 2013

  Com la majoria d’entrevistes, excepte una podria dir, l’entrevistat vol ser molt correcte amb les seves paraules que no sigui que pugui molestar a algú…

  L’opinió d’en Joanet és molt interessant i estaria bé que algú doni resposta a la seva pregunta, o potser es vol mirar cap a un altre lloc quan no interessa? O no jugadors de l’equip gran?

  Follonera.

 4. Joanet
  Ene 24 2013

  És interessant això de les entrevistes, sempre és bo saber el que pensa la gent que està en un equip.

  No sé a la resta de gent, però no m’esperava que el capità digues que l’equip li ha faltat ambició en alguns moments de la temporada. Vol dir que l’equip no ha donat tot el que podia? Ho dic perquè també es diu que el treball de l’entrenador no ha estat compensat per l’equip tot i afirmar que amb aquest entrenador s’aprèn.

  M’ha sorprès una mica, sincerament.

Share your thoughts, post a comment.

You must be logged in to post a comment.